Søg

VELKOMMEN TIL STRUER GOLFKLUB.

Som gæst i Struer Golfklub får du mulighed for at spille Danmarks måske smukkeste bane. Med sin unikke beliggenhed på sydsiden af Oddesund dækker banen et areal på 84 hektar, den er anlagt i et kuperet naturskønt område ved et fredet overdrev, højt beliggende og med udsigt over Nissum Bredning, Oddesund og Venø Bugt.18 hullers banen er en rigtig sea-side-bane, letter kuperet og med en eventyrlig udsigt over Limfjorden Du kan vælge at spille klubbens 18 hullers (par 71) bane, eller vores 9-huls Pay & Play bane. For at spille vores 18 hullers bane, skal du have et godkendt golfkort f.eks. DGU-kort eller lignende. Pay & Play-banen kan benyttes af alle. Er i en gruppe der ønsker at spille 18 hullers banen eller 9-huls Pay & Play-banen, er i velkommen til at kontakte klubben  

BANEGUIDE

Struer Golfklub er en del af GLFR, og du kan derfor anvende Baneguide i appen når du spiller golf i Struer Golfklub. Du kan også købe en baneguide via probox.

Du er velkommen til at benytte klubbens Træningsfaciliteter, der er driving range, indspilds -og puttegreen, træningsbolde er gratis for vores greenfee gæster.

I klubhuset finder du receptionen. Gæster bekræfter deres startid og betaler via vores Probox, du kan betale med Dankort, kreditkort eller mobilepay.

Dresscode

Der er ingen officielle regler for påklædning i Struer Golfklub.
Bestyrelsen forventer, at medlemmer og gæster selv kan vurdere hvilken påklædning, som er passende og rimelig at være iført, når man færdes i klubben og spiller banen. 
Vi vil helst undgå faste regler for påklædning og opfordrer derfor alle til at opretholde en passende selvjustits.
Undertrøjer, små shorts og tynde soltoppe hører ikke hjemme på golfbanen.

ETIKETTE

  • Tjek din tid på dit scorekort, og husk at overholde tiden
  • Der skal startes på ugens hul 1, torsdag efter kl. 16.00 er det tilladt at starte på ugens bag 9.
  • Ved out of bounds er søgning efter bolde ikke tilladt.
  • Du booker din starttid via golfbox.
  • Husk at lukke hurtigere bolde igennem 
  • Spillere skal følge henstillinger fra baneservice
  • Hunde i snor er velkommen på banen

KONVENTERINGSTABELLER

Du finder vores Konverteringstabeller i receptionen eller